

Boek De bijbel van de Indonesische keuken
Ruim assortiment en lage prijzen
De meeste landen in de wereld
Alle gegevens zijn versleuteld
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel.
Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eiland keukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.
Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap-fotografie en uitleg over basis ingrediënten, culinaire begrippen en technieken leer je zelf de lekkerste Indonesische gerechten te bereiden. Van basisrecept tot rijstgerecht en van saté en sambal tot aan vlees-, vis- en schaal- en schelpdieren. Natuurlijk ontbreken ook de groentegerechten en de nodige zoetigheden niet.
Hardcover met 496 pagina's
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Boek De bijbel van de Indonesische keuken